Magazin > Lepota & telo
23 ogledov

Sarah bo imela svojo kolekcijo čevljev

Sarah Jessica Parker
1/7
Flynet
Igralka Sarah Jessica Parker se bo končno lahko pohvalila s svojo kolekcijo. Čevljev, seveda.

Igralka je znana predvsem po vlogi Carrie Bradshaw v seriji Seks v mestu, ki je vrsto let razveseljevala modne navdušenke. Tako kot njen lik v seriji pa se tudi Sarah v zasebnem življenju zelo navdušuje nad čevlji, še posebej z visoko peto.

Igralka bo kmalu lansirala linijo čevljev, torbic in drugih modnih dodatkov, imenovala pa se bo SJP. Linijo bo ustvarjala s pomočjo Georgea Malkemusa, direktorja modne znamke čevljev, ki jo je za serijo Seks v mestu ustvaril oblikovalec Manolo Blahnik.
 
Se je pa Sarah lotila obsežnega raziskovanja. Kot piše Vogue, se je po navdih zatekla k starejšim znamkam, kot sta Charles Jourdan in Maud Frizon.


Cena za par čevljev se bo gibala med 200 in 300 ameriškimi dolarji, na prodaj pa bodo eksluzivno v modnih trgovinah Nordstrom v pričetku prihodnjega leta.

Modni poznavalci že napovedujejo, da bo njena kolekcija uspešna. Glede na to, da se spozna na modo in se druži s številnimi modnimi oblikovalci in strokovnjaki na tem področju, si je veliko let nabirala izkušnje in jih lahko enostavno prosi za nasvet.

"Ker igram vlogo, nosim veliko čevljev in se tako nehote veliko naučim. Je pa tudi težko odkorakati stran," je povedala za Vogue.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.