Magazin > Lepota & telo
99 ogledov

Trendi poročnih šopkov

Scena 16.05.2013 zurnalova sanjska poroka; foto:Sasa Despot
1/11
Saša Despot
Le še dober teden nas loči do Žurnalove sansjke poroke na Predjamskem gradu. Poglejte, kakšen šopek bo imela nevesta in kako sta se bodoča mladoporočenca odrezala na plesnih vajah.

Za šopek se bodo borile

Ne dvomimo, da se bodo Marinine prijateljice za poročni šopek borile, kot še nikoli, saj bo ta sestavljen po vseh zadnjih smernicah v cvetličarstvu. "V šopek bomo ujeli več vrst cvetja, vse od vrtnic pa do gerber, odtenki bodo rožnati in beli," razlaga Simon Ogrizek iz Pupa Velenje, ki za bodoča mladoporočenca pripravlja tudi prav posebno okrasitev vseh poročnih prostorov.

Plesno presenečenje

Marina in Alen pa bosta na poroki presenetila tudi s svojo plesno točko. "Na prvi pogled se mi bodoča mladoporočenca nista zdela preveč nadarjena, zdaj pa lahko rečem, da ples obvladata. Presenetila bosta tudi s prav posebnim in zabavnim plesnim vložkom, ki pa ga še ne bomo izdali," se je na plesni vaji v Boleru pošalila Janja Pušl.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.