Magazin > Lepota & telo
14 ogledov

Selene ne zanima, koliko stanejo oblačila

Selena Gomez
1/13
Fame Flynet
Čeprav Selena Gomez ni več najstnica in na rdeči preprogi že dolgo ne zaostaja za preostalimi zvezdnicami, je v zasebnem življenju še dolgo ne boste videli v dragih kreacijah modnih oblikovalcev.

Vsaj tako trdi sama, a hkrati priznava, da uživa v pomerjanju in izbiri oblačil za na rdečo preprogo, ki ji jih posojajo oblikovalci. "Sploh ne želim vedeti, koliko takšna oblačila stanejo," je 21-letnica povedala za People in dodala, da zelo uživa tudi med spoznavanjem modnih oblikovalcev. "Mislim, da si tako razkošnih oblek ne bom nikoli privoščila, razen za poroko," je dodala.

In kateri je bil njen prvi oblikovalski modni kos, ki si ga je privoščila za prvo plačo? "Črne sandale znamke Dolce & Gabbana. Takrat sem bila z njima obsedena in v Parizu sem kupila svoj prvi par črnih sandal. Bile so prisrčne, z nizko peto. Kar morala sem jih kupiti!"

Selenin slog je sicer bol sproščen in mladostniški, pravi, da ima rada prisrčne, lahkotne, nosljive in dostopne modne kose, zato jo oboževalke pogosto lahko ujamejo tudi na razprodajah in v prodajalnah, kamor zahajajo tudi same.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.