Magazin > Lepota & telo
29 ogledov

Šest kosov, ki jih morate imeti

Blugirl
1/32
Žurnal24 main
Pokažite noge v minihlačkah, v mestu zapeljujte s safari videzom, najdrznejše pa navdušite s plastično torbico, ki razkrije prav vse skrivnosti.

S kolesarkami v službo
Kos, ki ga to poletje ne smete izpustiti, so kratke hlače s privihanimi robovi ali čipkastimi detajli. Kombinirajte jih s široko T-majico, čevlji s platformo, ob večerih pa tudi z lahkotnim blazerjem, in zadeli boste v polno. Noge lahko pokažete tudi v službi, vendar pazite pri izbiri dolžine. Ker so letos zelo in tudi kolesarke, ki segajo do polovice stegen ali do kolen, so lahko te prava izbira za trendovski poslovni videz. Če želite navdušiti z najbolj drznim poletnim videzom, se pri izbiri hlač zgledujte po kreacijah Matthewa Williamsona, Maxmare in modne hiše Valentino – prav vsi so se poigrali s kroji, lahkotnimi materiali, razkošnimi zlatimi odtenki ali barvitimi potiski. Možnosti je veliko, saj se najbolj vroč kos poletja letos pojavlja prav pri vseh modnih zapovedih.

Veliko in še več.
Pri nakitu je to poletje dovoljeno vse, zato se držite pravila več je več!

Vroče plastično
Za vse, ki hrepenite po najbolj vročih modnih trendih, je letos na pohodu plastika. Tako barvita, da je ne morete zgrešiti, in tako prozorna, da razkrije prav vse skrivnosti. Minimalističnemu in čistemu dizajnu se niso uprli pri Pradi, ki navdušuje s prozornimi torbami, s plastičnimi paščki na čevljih pa se je poigral Michael Kors. Prozorne so lahko tudi platforme in pete, za manj pogumne modne navdušenke pa so prava izbira plastični in gumijasti kosi nakita. Navdušuje nas, da za trendovski videz ni potreben polet v svetovne modne prestolnice. Gumijaste balerinke, sandale s paščki in čevlje s platformo lahko poiščete tudi v naših prodajalnah. Naj vas navduši barvitost!

(Foto: Imaxtree)

 

Letos izstopajte z zelo kratkimi hlačkami in živahnimi barvnimi kombinacijami.

Kombinezon in gladiatorke
Obalo in mestne ulice bodo v vročih mesecih preplavili seksi minikombinezoni, ki so letos že tako kratki, da si jih bodo upale nositi le najpogumnejše. Izbirate lahko med sproščenimi modeli, ki jih na plaži nosite namesto oblekice, ali pa elegantnejšimi različicami, primernimi za divje poletne večere. Kombinezoni obožujejo gladiatorke in široke pasove, pridih osemdesetih boste ustvarili z jeansom in espadrilami. Drznejše večere popestrite z izbranimi materiali, kot sta svila ali blago, posuto z bleščicami, poigrajte se s kroji in dodatki – velike pentlje, perle in broške dodajo piko na i. Že kratek skok v modno prodajalno bo dovolj, da se boste znašli med neštetimi različicami zapeljivih poletnih kosov.

Divje. Pridih divjine ujemite kar v mestu. Uspelo vam bo, če boste sledili načelom safari videza. Poleg nežnejših barvnih odtenkov so dovoljene tudi prosojne tunike z drznejšimi živalskimi vzorci. Obvezni so pasovi, plastenje materialov in igra modnih dodatkov.

Safari v visokih petah
Trend, ki je osvajal že lansko poletje, svoj pohod nadaljuje v zapeljivejši in še drznejši različici. Letos je safari najbolj vroč v kombinaciji z vrtoglavo visokimi petami, nežnimi in prosojnimi živalskimi vzroci, velikimi torbami in nakitom v laseh. Tudi tu ne moremo mimo kratkih hlač, pletenih pasov, ki jih okoli bokov ovijete v več plasteh, ter lahkotnih jaknic s poudarjenimi rameni in krajšimi rokavi. Všec nam je divja in samozavestna ženska, ki so jo ustvarili pri modni hiši Blugirl. Duh safarija lahko ujamete kjerkoli, najbolj modni pa boste, če ga boste popeljali v mesto.

Duh iz devetdesetih
Pridih osemdesetih in devetdesetih ujemite z živahnimi barvnimi vzorci, havajskimi printi in nenavadnimi, še bolj divjimi živalskimi vzorci. Oblačila so lahkotna, nekoliko širša in udobna. Kratke hlače spominjajo na minikrila, majice pa so tako kratke, da jih je treba kombinirati z oprijetim topom. Duh preteklosti ujemite z visokimi barvitimi supergami, legicami in spranimi oprijetimi kavbojkami. Nakit v laseh, večplastne verižice živahnih barv in niz zapestnic so pri takšnih kombinacijah nujni. Zaplešite v preteklost.

Z nahrbtnikom v poletje
Ne bodite dolgočasni. Velike torbe z našitki, barvite broške, gladiatorke s kristali, kamni in opaznimi trakovi, niz tankih in debelih zapestnic, bogat nakit v laseh in razkošne ogrlice so poletna modna zapoved. Materiale prilagodite celotnemu videzu – pri barvitih kombinacijah ne smejo manjkati velike večplastne ogrlice s perlami, safari videz dopolnite z bleščečimi detajli in lesenim nakitom, uporniško kombinacijo pa nadgradite z verigami in vojaškimi obeski. Drzni bodite tudi pri izbiri čevljev. Poigrajte se s platformami, našitki in trakovi. Pogumnejše boste v vecernih izhodih zasijale v dih jemajočih petah, ki se spogledujejo s futurizmom in spominjajo na umetniške skulpture, zveste spremljevalke mode pa boste podnevi torbo zamenjale z nahrbtnikom.

Vroče modne namige poiščite v galeriji.

Članek je bil objavljen v Zame, brezplačni prilogi časnika Žurnal24, ki je izšla 4. junija.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.