Magazin > Lepota & telo
151 ogledov

Šest pravil za nakup kavbojk

kavbojke Shutterstock
Nakup kavbojk, ki se prilegajo kot ulite, je lahko velik podvig. Vzemite si čas in zablestite v pravih.

Pomerite vsaj štiri

Prvo pravilo, ki se ga je dobro držati pravi, da pred nakupom vedno pomerite vsaj štiri različne korje kavbojk, enega za drugim. Le tako boste videli, ali vam izbran model kavbojk zares pristoji. Prednost dajte kavbojkam, ki se vaši posavi najbolj prilegajo in ne modnim smernicam. 

Različni žepi, različna postava

Žepi na kavbojkah lahko naredijo zelo veliko. Manjši in višji bodo vašo zadnjico optično dvignili in zmanjšali, večji žepi jo bodo poudarili. Poiščite takšne, ki bodo vašo zadnjico naredili privlačnejšo!

Hlačnice

Ne glede na to, kakšen model kavbojk izbirate (oprijete, ravne, na korenčka, na zvonec) pazite, da bodo hlačnice lepo spremljale obliko noge. Če so te na stegnih preveč nagubane in oprijete, pomerite številko večje.

Pas

V pomerjenih kavbojkah se preklonite in počepnite. Izogibajte se prenizkim pasom, ki že ob manjšem gibanju razkriva zadnjico. Prav tako bodite pozorni na širino pasu - saj ne želite še dodatno poudariti maščobnih blazinic okoli pasu? Ne bojte se visokega pasu, ki skrije trebušček!

Prava dolžina

Boste kavbojke nosili k supergam, balerinkam ali čevljem s peto? Pri nakupu pomislite tudi na to. Če nosite pretežno pete, izberite dolžino, ki pokrije celotno dolžino pete.

Barva

Res je, da so v modi svetli pastelni odtenki, kavbojke s potiski ali vsaj malo sprane različice. A takšne kabojke najbolje pristojijo vitkim. Če so vaša stegna močnejša, raje izberite kavbojke v temnejšem odtenku, pozorni bodite tudi pri spranih modelih - izogibajte se svetlejšim lisam na stegnih in zadnjici, ki še dodatno privlačijo pozornost.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.