Magazin > Lepota & telo
25 ogledov

Shakira po porodu ne more shujšati

Shakira FameFlynet
Zvezdnica je priznala, da je materinstvo težje, kot je mislila, zaradi kilogramov, ki se jih po porodu še ni znebila, pa naj bi bila celo pod stresom.

"Že dva meseca po porodu sem se morala vrniti v Ameriko zaradi šova The Voice. Zaradi tega si nisem mogla privoščiti štirih mesecev porodniškega dopusta, tako kot si to privoščijo druge mame. Ne želim se pritoževati, ampak zdaj se spopadam z mnogimi izzivi," pravi Shakira, ki je januarja postala mamica malemu Milanu.

Pevka in žirantka v šovu, ki išče nove pevske zvezde, dodaja, da je zaradi nosečniških kilogramov, ki kar nočejo izginiti, pod pritiskom. "Naše mame in babice po porodu niso bile pod takšnim pritiskom, kot smo ženske zdaj. Moj oče rad reče, da ni nič boljšega kot nekaj mesa na kosteh. Všeč mu je, da je moja mama malo bolj okrogla, ona pa se zaradi nosečniških kilogramov ni nikoli obremenjevala. In jih tudi nikoli ni izgubila," piše Female First.

Shakira razlaga, da je še vedno malo težja, kot je bila pred nosečnostjo, da je zaradi tega pod stresom, a da preprosto ne najde časa, da bi se ukvarjala z zumbo, s pomočjo katere je svojo postavo ohranjala pred nosečnostjo. Hkrati priznava, da je materinstvo veliko težje, kot si je mislila, čeprav je njen otročiček zelo priden.

Komentarjev 1
  • dostvasmam 20:27 24.april 2013.

    Shakira, jaz te mam še zmeraj rad!