Magazin > Lepota & telo
25 ogledov

Siva jopa pristaja povsod

Da je siva lahko tudi zelo zapeljiva, dokazuje slavni dvojec Dolce & Gabbana. (F
1/26
Žurnal24 main
Če boste to jesen investirali le v en kos oblačila, izberite nadvse modno in hvaležno sivo jopo, ki jo lahko kombinirate skoraj povsod. Če je še nimate, seveda.

Siva jopa se to jesen kosa celo s črno obleko, ki ne sme manjkati v nobeni ženski omari. Je kos, ki ga lahko kombinirate čisto povsod in tako primerna za prav vse modne navdušenke.

Za vsako
Pri izbiri ne morete zgrešiti. Tiste, ki prisegate na klasiko, izberite klasične, krajše ali daljše in oprijete modele iz mehkega bombaža ali kašmirja, bolj drzne pa vsakodnevne kombinacije popestrite z mini ali maksi jopami iz finih ali grobih pletenin. Možnosti je toliko kot pletenin in krojev.

Za piko na i
Ne bojte se našitkov, gumbov, volančkov in ovratnikov. Šik videz boste dosegli z jopo s krznenim ovratnikom, piko na i vsakodnevni kombinaciji dodajo tanki pasovi. Siva se ujema prav z vsemi barvami, jesenski pridih pa boste dodali s kombiniranjem naravnih rjavih in kamel odtenkov. Kontrastov se ne bojte, ampak jih vzljubite.

V galeriji poglejte nekaj modnih kosov, s katerimi ne boste zgrešili.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.