Magazin > Lepota & telo
28 ogledov

Skuštrani v poletje

1/18
Žurnal24 main
Namerno neurejeni čopki in kitke ali pa razgibano lahkotne pričeske poletje bo letos skuštrano.

Pričeske
Za poletje si omislite krajše asimetrične z več barvnimi prameni ali pa daljše razgibane, predlaga Edi Vukalič iz Studia 4. Nizko speti čopi in kitke, ki naj bodo zelo ohlapni in namerno neurejeni, pa so hitri recept za vsakodnevni modni videz.

 

Če je las skrbno ostrižen, si boste pričesko skrbno uredili tudi sami.
Edi vukalič, frizer

Obroči, trakovi, rožice
Najlepše pričeske prihajajočega poletja so spete, razmršene, naravne in seksi obenem. Za zanimivejši videz se igrajte z dodatki, ki so letos v ospredju – veliki obroči in trakovi z rožicami, ki se jih nosi ob strani ali na sredini glave, svetuje Vukalič.

 

Raznolika barvna paleta
Zadnji modni trendi so barve s toplimi odtenki, kot so oranžni in rdeči. Tudi večbarvni kontrastni prameni, ki poudarijo določen predel pričeske, in blond z dodatki pastelnih pramenov.

Kako kratko je kratko
Cene storitev v frizerskih salonih se obračunavojo glede na dolžino las. V splošnem velja, da so kratki lasje do pet centimetrov dolžine, srednje dolgi segajo do ramen in dolgi lasje od ramen.

Je vaš frizer predrag?
V nekaterih salonih so v cene striženj vključeni svetovanje, pranje, sušenje in oblikovanje pričeske, v drugih pa jih obračunavajo posebej.

Cene nižje kot drugod
V salonu Mič Styling so nam povedali, da so frizerji s cenami krepko v zaostanku: "Od sprejema evra smo cene dvignili le za nekaj odstotkov, medtem ko so se določene storitve, kot so gostinske, komunalne in druge, dvignile tudi za več kot 100 odstotkov. S cenami frizerskih storitev pri nas se ne moremo primerjati z Evropo." Za vas smo preverjali cene v ljubljanskih salonih.

Kliknite na sliko za povečavo, nekaj modnih pričesk pa si oglejte v galeriji.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.