Magazin > Lepota & telo
20 ogledov

Slavne lepotice, ki se ne starajo

Gwyneth Paltrow
1/6
Flynet
Gwyneth Paltrow, Danni Minogue in Gwen Stefani so le nekatere od slavnih lepotic, za katere bi lahko rekli, da se ne starajo. V čem je skrivnost njihovega mladostnega in vedno svežega videza?

Tisti, ki so jo leta 1999 občudovali na rdeči preprogi Zlatih globosov, vso sijočo in mladostno, se bodo gotovo strinjali, da je bila Gwyneth Paltrow na letošnji podelitvi filmskih nagrad prav tako sijoča, vitka in mladostna, pa čeprav je vmes minilo že 13 let.

Čeprav mnoge ženske 40-letni zvezdnici zavidajo, ta priznava, da je za mladosten videz potrebno garati. Svoje nasvete o tem, kaj je, kako telovadi in kakšne lepotne tretmaje si najraje privošči, s svojimi oboževalkami deli na strani Goop.com, v intervjuju za ameriško revijo Self pa je zvezdnica priznala, da za popolno postavo telovadi vsaj petkrat na teden. "Najmanj petkrat na teden 45 minut posvetim kardio vadbi in 45 minut vajam za moč. Glavni razlog za to, da moram telovaditi tako pogosto je ta, da zelo rada jem. Ko pretiravam s hrano, pa telovadim tudi po dve uri na dan, šest dni v tednu," pravi slavna igralka.

Da je z leti še lepša, velja tudi za avstralsko pevko in igralko Dannii Minogue, za katero mnogi trdijo, da je pri 43 bolj mladostna, kot pri 31 letih. Zvezdnica prisega na drage kreme in maske za obraz kozmetične hiše Deborah Mitchell, na prav takšne kreme in maske pa prisegata tudi Kate Middleton in Michelle Pfeiffer. Delovale naj bi kot naravni botoks, pravijo.

Malo pa je takšnih, ki odkrito priznavajo, da jim odvečni kilogrami povzročajo sive lase in da se z njimi borijo vsak dan. Gwen Stefani pravi, da rada veliko je, kar se jih zelo hitro pozna tudi na postavi. Zaradi odvečnih kilogramov naj bi bila zvezdnica nesrečna, najbolj pa jo žalosti dejstvo, da ji ne pristojijo oblačila, ki bi jih želela nositi. Zaradi tega naj bi Gwen redno telovadila. A priznati moramo, da se zvezdnici nesrečni trenutki zaradi odvečnih kilogramov ne poznajo. Ji tudi vi zavidate?

Komentarjev 2
  • nasha71 21:30 02.november 2012.

    make up dela čudeže....

  • Oseba_ 13:04 02.november 2012.

    Da se ne starajo ?!?!!? PA KDO PIŠE ČLANKE PRI ŽURNALU ?!