Magazin > Lepota & telo
14 ogledov

Slecite se pripravljeni

Aussibum 16,36 EUR
1/12
Žurnal24 main
Vse več moških posega po barvitejših spodnjicah. Klasična belina v hlačah tako postaja del blede preteklosti.

Za letošnje poletje so kreatorji svetovno priznanih blagovnih znamk pripravili kričeče barve, med uporabniki pa so še vedno zelo priljubljene spodnjice z raznimi motivi, tudi takšne z bolj otroškimi: lokomotivami, letali, zvezdicami in drugimi.

Povečajo in oblikujejo
Kreatorjem pa idej ne zmanjkuje. Na trgu so denimo za okoljsko ozaveščene ponudili ekospodnjice – korak v to smer je naredil proizvajalec Babygod s kolekcijo Organic, drugi vpeljujejo popolnoma nove materiale (bambus, bananovec in druge), tretji pa so se lotili “resnejših” težav: kako s perilom polepšati telo. V zadnjo skupino spadajo razne spodnjice za navidezno povečanje “premoženja”, dvig ritnic in druge.Pri nas so trgovine s tovrstnim moškim spodnjim perilom slabše založene ali pa je zanj treba seči globoko v žep (tudi nad 25 evrov denimo za spodnje perilo blagovne znamke Calvin Klein). Zato predstavljamo ene od spletnih strani, posvečenih samo moškemu delu populacije – moškim, ki želijo biti aktualni tudi v hlačah.

Pri naročanju spodnjic iz držav zunaj EU ne pozabite na carino. Pošiljke blaga do skupne vrednosti 150 evrov so oproščene plačila uvoznih dajatev, niso pa oproščene davka na dodano vrednost (pri spodnjicah je 20-odstoten).

Ne pozabite na poštnino
Če ostanemo v Evropi, sta preizkušeni izbiri spletni trgovini Oboy.com in Whitesandsmalls.co.uk. Pri zadnji so cene v funtih, zato jih pred naročilom preračunajte v evre. Oboy.com je nemška spletna prodajalna, kjer kupec lahko z raznimi kuponi in ključnimi besedami dobi precejšnje popuste. Slabost spletnega nakupovanja so zagotovo poštnine. Podjetje z Otoka za dostavo zaračuna pet funtov (okoli 5,8 evra), Nemci pa debelih 13 evrov. Brezplačno poštnino ponujajo pri nakupih, večjih od sto evrov oziroma funtov. Seveda pa so cene izdelkov včasih toliko nižje (tudi za 50 odstotkov glede na cene pri nas), da tudi ko prišteješ poštnino, lahko prihraniš več kot pet evrov za posamezen kos.

Čez lužo več in ceneje
Z ogromno izbiro pa se lahko pohvalijo čez lužo. Spletni trgovec Internationaljock.com ponuja spodnje perilo najrazličnejših znamk (tudi športnega z zaščito za moda). Na vzhodni strani pa iz Avstralije prihaja Aussibum.com. Kričečih barv ne manjka, prav tako pa ne spodnjic, ki bodo vzbudile zanimanje marsikatere ženske. Poštnine avstralsko podjetje ne zaračunava, pri ameriškem pa znaša 9,95 dolarja (okoli 7,5 evra). A ne pozabite na carino. Upoštevajte jo v svojih  izračunih, sicer se lahko zgodi, da zadevo preplačate.
 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.