Magazin > Lepota & telo
397 ogledov

Slina: fontana življenja

Kadar je slina pravilno pripravljena in "popita" v spodnji del telesa, ima sposo Žurnal24 main
Zaklad v ustih. Pravilno pripravljena slina obnavlja tudi spolno energijo.

"Slina ima sposobnost, da zdravi vse, pa tudi prebuja duhovni odziv," pravi Dušan Donko, učitelj naravne poti iz društva Tao In. A kot poudarja, je
treba slino prej primerno pripraviti, "tako da se obogati z zunanjimi viri, kot so sonce, luna, zvezde, gozdovi, planine, morja, pa tudi hormoni vseh
telesnih žlez in organov, kar se doseže z aktiviranjem ledvic, jezika, oči in nežnega, globokega dihanja",
pojasni. Najzdravilnejše učinke ima, če je
pridobljena v urah, ko sonce vzhaja, doda.

Sladka slina zdravi
Kadar je vaša slina sladka, "vsebuje hormone dolgoživosti; tako je sposobna vlažiti notranje organe, prebavni trakt in zidove tkiv, pa tudi podmazati sklepe celotnega telesa", pove sogovornik. Slina po njegovih besedah prav tako obnavlja izgubljeno spolno energijo.

Ko je lepljiva, sanirajte
"Če je slina lepljiva, penasta, čudnega okusa ali vonja, kaže, da se v notranjosti telesa dogajajo ekološke nesreče; to je znak, ki kliče po saniranju," pojasni Donko. V tem primeru vam svetuje globoko dihanje, masažo ledvenega predela in vrtenje jezika po ustih, ob izvajanju teh vaj pa morate biti obrnjeni proti sončnemu vzhodu.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.