Magazin > Lepota & telo
39 ogledov

Slovenski izum ve, kdaj morate seksati

seks partner erotika erotično Shutterstock
Skupina HedgeHog potrebuje denar za zagon aplikacije Freya, ki bi lahko pripomogla k povečanju slovenske rodnosti.

Freya je aplikacija za pametne telefone in tablice s sistemom iOS, ki jo je razvila ekipa HedgeHog.

"Preprosta in estetska rešitev za vsako žensko. Freya omogoča spremljanje in poročanje o vašem menstrualnem ciklu. Na lep in izredno enostaven način sporoči optimalen čas zanositve ali nujne uporabe zaščite. Spremlja vas v času nosečnosti in šteje dni do rojstva vašega otroka. Freya je čudovita, njen edini cilj je, da vas naredi brezskrbne in svobodne,“ pravijo razvijalci.

Aplikacija, ki bo uporabniku glede na želeno nastavitev pošiljala alarme, naj bi stala med dva in tri evre, nam je izdal Danijel Nunić in dodal, da za zagon aplikacije potrebujejo 6000 evrov. "Približno dva tisoč za aplikacijo, ostalo za nagrade, davke …,“ je še dodal. HedgeHogovci poskušajo denar zbrati na portalu Kickstarter.

Ker tovrstne aplikacije že obstajajo, nas je zanimalo, v čem se bo Freya razlikovala od drugih. "Razlikuje se predvsem po formatu prikaza, gre namreč za krožni koledar. Tudi formula za izračun je bolj natančna, cela aplikacija pa minimalistična, preprosta in privlačna.“

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.