Magazin > Lepota & telo
150 ogledov

"Smernice name kar precej vplivajo"

Accessorize Polona Zoja Jambrek
1/7
Branka Grbin
Konec tedna se je v Ljubljani odprla trgovina z modnimi dodatki, ki smo jo vsi že nestrpno pričakovali. Tudi Polona Zoja Jambrek, ki je postala njena slovenska ambasadorka.

Slovenska prestolnica je od petka dalje bogatejša za novo trgovino z modnimi dodatki, ki je med modnimi navdušenkami že nekaj časa dobro poznana. Med njimi je tudi Polona Zoja Jambrek, ki iz množice televizijskih obrazov izstopa tudi zaradi svojega stila. Njeno modno žilico so prepoznali tudi pri Accessorizu, kjer so jo imenovali za slovensko ambasadorko. "Zelo fajn je biti ambasadorka te trgovine. Ko sem si morala izbrati nekaj stvari, je bilo prav težko, saj mi je vse všeč (smeh). Sama sem mnenja, da lahko z modnimi dodatki res ustvariš neki stil, in tukaj imajo vse. Poleg tega sledijo modnim smernicam, veliko imajo barv, vzorcev, trgovina kar žari."

Nora na nakit

Čeprav Polono privlačijo vsi modni dodatki, jo najbolj navdušuje nakit. Ljubezen do njega goji že vse od otroštva. "Mami mi je povedala, da sem že pri petih letih grabila za nakit na ženskah, kadarkoli me je dala v naročje. In še danes se mi to pozna. Ko si kupim nakit, sem takoj boljše volje." A obleke ne gradi na nakitu, pravi. "Najprej se oblečem, šele nato pogledam, kakšen nakit bi mi pristajal zraven. Ampak obožujem vse modne dodatke, torbice, čevlje, vse." Da si boste lažje predstavljali Polonino ljubezen do modnih dodatkov: "Ob nakupovanju imam vedno v mislih del Kreslinove pesmi: 'Ko pa prideš ti, se nebo mi razjasni' ... No, tako je z mano in modnimi dodatki," je v smehu razložila simpatična voditeljica.

Dražjih kosov nakita Polona nima, veliko pa ji pomeni babičina verižica, ki jo še vedno rada nosi. "To je edini kos, ki ga imam že res dolgo. Sicer pa raje nosim bolj trendi nakit, ki ga sčasoma zamenjam, saj smernice name kar precej vplivajo."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.