Magazin > Lepota & telo
25 ogledov

Spodnje perilo tudi za tiste z več

Nežno in lahkotno
1/10
Žurnal24 main
Kolekcija, ki je pred vami, izraža čutnost, samozavest in moden urbani občutek. Oblikovalci so poskušali pritegniti poglede s svežimi, ženstvenimi oblikami in lahkotnimi nežnimi materiali.
Kolekcija pomlad/poletje, 2009
Osvežujoči koncept Sunny Moods in njegove štiri barvno koordinirane serije, Supreme Temptation, Delicat, Satin Temptation, Dreamy Curves in Air Curves, vključujejo inovativne, ženstvene oblike, kot je oblikovanje seksi dekolteja, čutne lahkotne materiale, kot so razkošna žakardtronik čipka, til in saten, ter izjemno moden videz.

Barve: Vanilja in platina
Serija poletnih razpoloženj vsebuje tudi nežne lastnosti, kot so večplasten in plisiran videz, prozorni dodatki in odstranljive pentlje iz tila. Kolekcija predstavlja popoln modni oder s številnimi možnostmi za vsako žensko, ne glede na to, ali gre za uspešno poslovno žensko ali moderno meščanko. Posebno pozornost zbujata novi barvi – vanilja in platina.

Tudi za velike košarice
Kolekcija Up to Big Cups je predvsem zelo udobna. Odlikuje jo popoln izrez, poletno lahkotni material in očarljivi detajli. Serija Vintage Passion predstavlja utelešenje moderne oblike in popolne funkcionalnosti vse do velikih številk in košaric. Enkraten videz seriji omogočajo nežni detajli, kot so majhni, rahlo lesketajoči se gumbi, nežne gube in čipkasti vstavki. Serija je na voljo v lahkotnih pastelnih barvah – kožna in pastelno zelena.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.