Magazin > Lepota & telo
3183 ogledov

Spoznajte Simono in Anjo! O njuni usodi namreč odločate vi!

nagradna igra med.over.net/ zurnal24.si
Dobili smo finalistki naše velike nagradne igre.

Na podlagi vaših prijavnic in poslanih fotografij ter na podlagi posveta v živo, ki ga je minuli teden na svoji kliniki opravil lepotni kirurg dr. Igor Višnjar, imamo dve finalistki nagradne igre preoblikovanja telesa! To sta Anja Domjan in Simona Rožič.

Katera bo prejela poseg, ki bo zagotovo spremenil njeno življenje, pa odločate VI! Svoj glas lahko oddate na tem obrazcu. 

"Ne upam oziroma ne morem nositi dvodelnih kopalk, kljub temu da sem mlada, ves čas skrivam trebušček in povešene prsi. Namesto da bi užila življenje, bila ženstvena, se dobro počutila, se v svoji koži počutim nesrečno, nesamozavestno, kar seveda vpliva tudi na moža, ki si tega zagotovo ne zasluži,” pravi 35-letna Anja, ki prihaja iz Brestrnice pri Mariboru. "Poseg preoblikovanja telesa bi mi pomenil res neizmerno veliko. Spet bi lahko postala jaz … Tista jaz, ki se je v zadnjih letih nekako izgubila. Žalostno, a resnično. In izredno težko priznati. Pa vendar … Tu sem, jaz, a v senci tega, kar sem nekoč bila, vendar si zelo močno želim priti nazaj," še dodaja.

"Sploh ne najdem besed, s katerimi bi povedala, kako zelo bi mi poseg preoblikovanja telesa spremenil življenje. Po operaciji bi si prvič v življenju upala obleči dvodelne kopalke, kratke hlače, krajše krilo … Prvič v življenju bi se lahko pogledala v ogledalo brez sramu, kajti tam bi končno zagledala lepšo in predvsem bolj samozavestno Simono," pa nam je zaupala 42-letna Simona iz Griž pri Celju. Tudi njena postava se je spremenila po porodu. "Najhuje mi je, da v življenju nisem oblekla dvodelnih kopalk za morje, da mi je še pred partnerjem neprijetno biti slečena, raje to naredim pri ugasnjeni luči. Da kljub temu, da že dobrih 15 let vzdržujem isto težo, nekje tam od 60 do 63 kilogramov, še vedno nočem nositi kratkega krila, majic s kratkimi rokavi, kaj šele brez rokavov,” iskreno pove.

Poseg v vrednosti 9000 evrov, bi si zaslužili obe, a na žalost je zmagovalka lahko le ena. Oddaj svoj glas!

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.