Magazin > Lepota & telo
22 ogledov

Spustite Midasa v omaro

Lahko si omislite tudi zlate dodatke. (Foto: Imaxtree)
1/11
Žurnal24 main
Barva glamurja in prestiža se seli tudi na dnevna oblačila.

Trend
Najrazkošnejša predstavnica barvne lestvice, ki bo poletna oblačila popestrila in navdihnila s svežino, je po besedah modne oblikovalke in stilistke Metke Reberšak zlata.

Pri podjetju Nylstar so izdelali blago iz zlatih vlaken. Proizvajalec trdi, da imajo vlakna revolucionarno lastnost pomlajevanja kože. Zlata oblačila naj bi kožo ohranjala primerno vlažno in skrbela za njeno napetost, vendar ta podatek še ni bil potrjen.

Naj se sveti
Zlata barva je letos zasužnjila modni svet. Oblikovalci so vanjo odeli prav vse – modne dodatke, oblačila in obutev, pravi Reberšakova. Modni so vsi njeni odtenki, pomembno je le, da se bleščijo. Toda v zlato se vam ne bo treba obleči le zvečer, temveč si ga boste lahko privoščili tudi čez dan, napoveduje sogovornica. Če se boste odločili pozlatiti celotno podobo, bodite pozorni pri izbiri modnih dodatkov, saj lahko neposrečena kombinacija deluje preveč kičasto in izumetnično, dodaja oblikovalka. Če se vam zdi ta barva preveč kričeča, k oblačilom kombinirajte le zlate modne dodatke, predlaga.

Nekaj utrinkov z modnih brvi si oglejte v galeriji.

Barva uspeha
Zlata barva, ki simbolizira uspeh, moč in razkošje, ni rezervirana samo za pomembne dogodke. Izbrati jo smete, kadarkoli si želite biti opaženi in se počutiti uspešne – tudi na povsem navaden dan.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.