Magazin > Lepota & telo
122 ogledov

Staršem dvakrat rekli, naj se od hčerke poslovijo

Nicola King
1/5
Profimedias
Nicole King se je šest let borila z anoreksijo. Sedaj je prvakinja v bodibildingu.

Daily Star poroča, da je Nicola King na intenzivnem oddelku preživela šest mesecev. Shujšala je namreč na 25,4 kilograma.

24-letnica je za anoreksijo zbolela, ko je bila stara 16 let. Najprej je z jedilnika črtala sladkarije, nato pa sploh ni hotela več jesti. "V bolnišnico sem morala, ker več mesecev nisem jedla, tudi vode nisem popila več kot tri tedne. Odpovedovali so mi organi. Zdravniki so mojim staršem dvakrat rekli, naj se od mene poslovijo. Hranili so me preko cevk, a sem jih trgala s telesa, ker sem hotela umreti,“ je povedala Nicola, ki je čez čas spet našla voljo do življenja. Leta 2015 se je začela ukvarjati z bodibildingom, ki je spremenil njen pogled na lepoto. "Fitnes mi je dal nov fokus in razlog, da se zjutraj dvignem iz postelje. To je moja terapija, moj beg. Občutek, ko svoje telo preizkušaš na ekstremen, a zdrav način, je osvobajajoč,“ pravi Nicola, ki je pred kratkim postala prvakinja v bodibildingu, in sicer v kategoriji "najboljša preobrazba“.

Komentarjev 2
  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 17:23 07.april 2017.

    Njen obraz je tako plastičen zdej...... lepo da se boljš počut v svoji koži in želim ji vse najboljše ..ampak obraz pa neki ne štima čist.

  • Avatar skeptik
    skeptik 11:19 06.april 2017.

    Iz ene skrajnosti v drugo. Bipolarnost je tudi bolezen