Magazin > Lepota & telo
21 ogledov

Stilistka razkrila Rihannine skrivnosti

Rihanna
1/5
FameFlynet
Stilistka Lysa Cooper, ki skrbi za videz pevke Rihanne, je razkrila nekaj modnih nasvetov, ki se jih zvezdnica pridno drži.

Rihanna je znana po svojem divjem slogu, s katerim vedno zadene v polno. Karkoli obleče, je že naslednji dan modni hit pri številnih dekletih, zato jo lahko mirno označimo za modno ikono. A zaslug ne gre pripisati le njej, temveč tudi stilistki Lysi Cooper, ki je pevko naučila vsega, kar zna, predvsem pa se zaradi nje drži reka: "Višja, kot je peta, boljše je počutje". Lysa je razložila, da so čevlji najpomembnejši del vsake oprave ter da je treba požreti bolečino in si nadeti nasmeh.

Lysa ji svetuje tudi glede pričeske; ona je bila tista, ki je Rihanno prepričala, da se je znebila lasnih podaljškov in si omislila kratko fantovsko pričesko. No, zdaj si jih je spet nadela, a Lysa je prepričana, da so naravni lasje najboljša izbira.

Stilistka, ki je svoje nasvete delila tudi Beyoncé, Shakiri in Brunu Marsu, se veliko posveča tudi svojemu slogu in pravi, da sama prisega na sončna očala. "Preprosto obožujem jih!" Nora pa je tudi na trenirke, saj jih ima v svoji omari čisto preveč, pravi. Vsaki ženske svetuje tudi, naj ima v omari vsaj en par mokasink in par usnjenih hlač.

Komentarjev 1
  • Oseba_ 10:16 07.maj 2013.

    sploh me ne zanima