Magazin > Lepota & telo
55 ogledov

Štirje koraki do boemskih kodrov

kodri Nivea
Dolgolaske z glamuroznimi kodri nikoli ne morete zgrešiti. Uspelo vam bo, če boste pri oblikovanju sledili korakom priznane frizerke.

Znana frizerka Sally Brook, ki je že trikrat osvojila naslov londonskega frizerja leta, prisega na pričesko, s katero na rdečih preprogah pogosto blestijo zveznice. "Gre za preprosto pričesko, ki jo lahko oblikujete tudi doma. Pokažite svoje čudovite lase in izkoristite njihov pravi potencial," pravi frizerka, ki je razkrila enostavne namige za oblikovanje takšne pričeske doma.

1. korak: Lase umijte in posušite, nato s kodralnikom s srednje velikim valjem navijte vsak pramen posebej. Najprej navijte lase pri obrazu.

2. korak: Nadaljujte z navijanjem pramen stran od obraza. Če s kodralnikom nimate veliko izkušenj, bo lažje, če za pomoč prosite prijateljico ali mamo.

3. korak: Ko so vsi lasje skodrani, s krtačo z naravnimi ščetinami temeljito razčešite lase. Tako boste zgladili vrhnjico, kodri bodo postali razkošnejši, volumen bo večji.

4. korak: Za daljšo obstojnost na koncu na pričesko nanesite še lak za volumen, obstojnost in sijaj.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.