Magazin > Lepota & telo
293 ogledov

Stročji fižol za prebavo

Stročji fižol vsebuje vrsto izjemno pomembnih beljakovin in rudninskih snovi, ki Žurnal24 main
Rumene ali zelene stroke fižola lahko pripravimo kot okusno, zdravo in lahko poletno solato, ki nas bo nasitila in nam hkrati temeljito prečistila prebavila. Poskusite!

Mojster za prebavo
Stročji fižol ureja prebavo in hkrati prečisti prebavni trakt. Znano je, da spodbuja mišice prebavil in tako nežno, a hkrati učinkovito odstranjuje iz telesa odpadne snovi in strupe. Blagodejno deluje celo na črevesje, kajti spodbuja razvoj posebnih mikroorganizmov, potrebnih za zdravo delovanje črevesja.

Vsebuje pomembne rudninske snovi
Stročji fižol vsebuje vrsto izjemno pomembnih beljakovin in rudninskih snovi, ki telo krepijo in mu dajejo energijo. Poleg tega stročji fižol zelo dobro deluje tudi na trebušno slinavko in koristi pri bolj uravnoteženi presnovi. Dobro vpliva tudi na delovanje sečil, pomaga pri težavah z ledvicami in mehurjem. 

Razmaščuje kri
Stročji fižol prav tako neverjetno deluje na kri, saj jo čisti in celo razmaščuje. Znano je namreč, da redno uživanje stročjega fižola zniža raven holesterola in poveča raven koristnega holesterola.

Naravno pomlajevalno sredstvo
Zaradi izjemno visokih vsebnosti nukleinskih kislin spada stročji fižol med naravna pomlajevalna sredstva. Spodbuja namreč celično rast in tako obnavlja, izgrajuje in pomlajuje vse vrste celic našega organizma. Poleg tega vsebuje tudi mangan, ki spodbuja rast las.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.