Magazin > Lepota & telo
27 ogledov

Tako iz debeluške nastane Beyoncé

Melanie Ventura Blog Melanie Ventura
Melanie Ventura je na svojem blogu pokazala, kako lahko s preprostimi triki v 15 minutah popolnoma spremenite svoj videz. Pravi, da je lahko s Photoshopom še prašič videti lepše kot Beyoncé.

Ne, na zgornjih fotografijah nista dve različni dekleti, temveč eno samo. Desna fotografija pa je nastala le 15 minut po prvi, s čimer je hotela avstralska trenerka Melanie Ventura na svojem blogu dokazati, kaj lahko iz ženske naredijo preprosti triki in pomoč Photoshopa. Melanie je zato glasno poudarila, da se nikar ne pustite zavajati revijam, ki objavljajo popolne fotografije zvezdnic.

Na levi fotografiji je Melanie tik po obilnem zajtrku, nosi premajhne hlačke, njeno telo je spuščeno, zaradi česar je videti malce debelušno in zapuščeno. Za desno fotografijo pa je oblekla večje hlačke, a črne barve, namazala se je s samoporjavitveno kremo, vstavila lasne podaljške, zravnala ramena in stisnila trebušne mišice. "Čez drugo fotografijo sem dala še nekaj filtra, saj filtri vse polepšajo," je dodala. "Kaj hočem povedati? Naj vas revije in Instagrami ne zavajajo. Nikoli ne boste videli na ducate fotografij zvezdnic, ki niso popolne. S Photoshopom pa je lahko še prašič videti bolje kot Beyoncé."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.