Magazin > Lepota & telo
96 ogledov

Tako je Sanja dobila dolgoletni boj

Sanja Grohar Facebook
Sanja Grohar je od nekdaj skrbela za svojo postavo, a da je dokončno dobila boj s kilogrami, je morala korenito spremeniti življenjski slog.

Sanja Grohar je s selitvijo v London korenito spremenila svoj življenjski slog, tudi kar se tiče zdravega načina življenja, zaradi česar kar žari. No, nekaj zaslug pri tem ima zagotovo tudi njen fant Matej, kateremu se zna lepotička zelo sladko odkupiti.

"Mesa ne jem že več kot leto dni, prenehala sem piti kavo, izogibam se beli moki in jo raje nadomestim s pirino ali brez glutensko. Izogibam se tudi mleku, ki ga nadomestim z mandljevim. Če se le da, uživam zdravo hrano, a se vseeno kdaj pregrešim, saj so sladkarije moja šibka točka. Včasih se rešim tudi tako, da nama z Matejem naredim presno čokoladno torto ali kuglice," nam je izdala Sanja.

Komentarjev 10
  • Five 12:05 07.marec 2016.

    Priskutno, medlo, plehko!

  • allstarr111 10:55 07.marec 2016.

    Aha zdej zastopim, v soboto novica o full uveljavljenem modem blogu, ki ima mimgrede zadnjo objavo lani avgusta, danes novica o zdravi prehrani, se pravi lahko še v tem tednu pričakujemo novico da je pa zdej SG našla nov smisel ...prikaži večl življenja in postala prehranski guru, ala savina in še nekaj podobnih naših flufferc. Usmilte se nas za božjo voljo.

  • romy 10:54 07.marec 2016.

    Garaško življenje-vsaka stvar je BOJ,uboga mladca,uživajta...