Magazin > Lepota & telo
99 ogledov

Tako se Hrvatica norčuje iz naših estradnic

Alya Mediaspeed.net
Neka hrvaška blogerka je na svojem blogu objavila vsesplošno zgražanje nad našimi estradnicami in njihovimi opravami na družabnih dogodkih.

Hrvatica, ki stoji za blogom Alter-nacija, se je pred kratkim razpisala o naših estradnicah in njihovih modnih spodrsljajih. Kot piše, je za to krivo pomanjkanje družabnih dogodkov na naših tleh – znane Slovenke naj bi se ravno zato "okrasile kot božične jelke", ko se končno lahko pokažejo na rdeči preprogi.

Najprej se je lotila Urške Čepin, ki jo primerja s spako, potem pa so na vrsto prišle še Rebeka Dremelj, Alya, Iris Mulej in Doroteja Premužič. Slednji sta se na blogu znašli bolj zaradi nenehnega razkazovanja oprsja kot pa zaradi ponesrečenih oprav. Obregnila se je tudi ob Evo Irgl, ter pevke April, Karmen Stavec in Nuško Dršaček. Za konec ni pozabila omeniti še edinega moškega med damami, Erika Maja Potočnika, ki ga primerja kar z Mrs. Doubtfire (Robin Williams kot gospodinja v filmu Očka v krilu).

Za nameček pa je na Facebooku temu zapisu na blogu dodala: "Če mislite, da je noč čarovnic festival groze, niste videli slovenske estrade." Več te "groze" si oglejte na njenem blogu.

Komentarjev 8
  • Avatar Zala
    Zala 09:50 15.junij 2017.

    Ne vem, če je to ravno norčevanje. Prej bi dejala, da je to parada neokusnega oblačenja. Zmanjkalo denarja za stilista.

  • Alen Jazbec 10:26 13.junij 2017.

    Omejena je na 1% delujočih možganov zato tako.

  • Marko Slovenia 18:50 05.november 2013.

    kolk visoko kotira naša estrada je jasno od dne, ko je njen del postal the.Murko