Magazin > Lepota & telo
75 ogledov

Tako se nosijo kavbojke

Jessica Alba
1/6
Fame Flynet
Če imate v omari vsaj en ali dva para kavbojk, ki vam resnično pristojijo, ste zmagali. Poglejte, kako jih nosijo zvezdnice, in posnemajte njihove modne zapovedi.

Jesen je tu in lahkotne hlače in obleke so že zamenjale kavbojke. Z eno od najbolj vročih kombinacij ta hip se zgledujte po Jessici Albi in kavbojke kombinirajte s srajco iz džinsa. Pazite le, da bo en kos oblačila temnejši kot drugi. Jessica je piko na i kombinaciji dodala s kavbojkami na zvonec, na to, da spodaj širok kroj prijaha v ospredje, pa opozarja tudi Victoria Beckham, ki k takšnim kavbojkam nosi belo srajco in usnjeno jakno.

Za seksi videz

V kavbojkah boste videti še kako seksi, če boste izbrali oprijet model, ki poudari zadnjico. Obvezno jih kombinirajte z visokimi petami in minimalističnim topom, zgrešili ne boste, če boste k temnim kavbojkam oblekli še bel blazer, kot je to naredila Miranda Kerr. Če želite izstopati, pa kanček drznosti dodajte s čevlji – všeč nam je, kako kavbojke z vijoličnimi salonarji z visoko peto nosi Reese Witherspoon.

Ohlapne za sproščen videz

Ljubiteljice sproščenega mestnega videza pa se zgledujte po Oliviji Palermo in ohlapnejše kavbojke zavihajte nad gležnji, zraven obujte udobne balerinke, zgoraj pa za v službo oblecite elegantnejši top in blazer. Zagovornica ohlapnejših, zavihanih in strganih kavbojk je tudi avstralska manekenka Jessica Hart, ki takšne kavbojke nosi z drznimi čevlji in sproščenim pisanim puloverjem.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.