Magazin > Lepota & telo
57 ogledov

Tako so se oblekli za bodočega kralja

Kate Middleton
1/13
EPA
Včeraj so bile vse oči uprte v princa Georgea, pa tudi v njegovo lepo mamo Kate, ki je spet blestela v popolni opravi. Dobro so se odrezale tudi druge povabljene dame in botre bodočega kralja.

Kate Middleton je včeraj nosila čudovito obleko kremaste barve, pod katero se je spet podpisala kreatorka Sarah Burton za modno hišo Alexander McQueen, ki je izdelala tudi Katino (zdaj že legendarno) poročno obleko. Oprava vojvodinje je lepo dopolnjevala krstno obleko malega princa Georgea, ki je nosil kopijo 172 let stare krstne obleke, ki jo je leta 1841 na krstu prva nosila princesa Viktorija.

Z modno izbiro so se dobro odrezale tudi gostje: ponosna teta Pippa Middleton, babica Carole Middleton ter botre Emilia Jardine-Paterson, Zara Philips in Julia Samuel. Skupno se je krsta udeležilo 22 povabljenih gostov, med katerimi ima George kar sedem botrov.

Več o modi na krstu bodočega angleškega kralja si oglejte v zgornji galeriji.

Komentarjev 1
  • Vesna Gomboc 11:47 24.oktober 2013.

    Rada bi vedela, zakaj novinarji na Žurnalu princeso Catherine vztrajnonazivajo Kate Middleton (dekliško ime), če se je pa poročila in spremenila priimek/v njenem primeru naziv. V bistvu je spremenila celo ime: Kate v Catherine.Dragi B. G., ne želim ...prikaži več biti nesramna, ampak je to resno vprašanje.