Magazin > Lepota & telo
25 ogledov

Tako vroče bo letos poletje

Emporium modna revija
1/34
Zaklop.com
V torek se je v Emporiumu po modni brvi sprehodilo 13 privlačnih manekenk in manekenov, ki so predstavili najnovejše modne smernice kopalk.

Letos se na plažo vrača moda pin up deklet iz 50. in 60. let. Modni bodo retro vzorci, intenzivne barve in drzni modeli, visok pas na hlačkah ter zgornji deli, ki spominjajo na tope in majice iz 60. let. Na plažah boste še vedno zapeljive v bikiniju in širšem topu, romantične z volančki in opazne v živih barvah.

Modne so tudi pike, črte, cvetlični potiski, geometrijski vzorci v kombinaciji z živimi barvami, neonska modra, rožnata, zelena, oranžna ... v kolekcijah pa je tudi veliko svetlikajočega se materiala in kamenčkov.

Nove trende kopalk je predstavilo 13 manekenk in manekenov, ki so jemali dih v blagovnih znamkah Armani, Calvin Klein, Etam, Lisca, Seafolly in Palmers. Za en dan so se v modele prelevili tudi reprezentanti Plavalne zveze Slovenije Anja Čarman, Anja Klinar, Robert Žbogar, Matjaž Markič in Emil Tahirovič, ki so predstavili plavalne trende blagovne znamke Speedo.

Komentarjev 2
  • Paya 19:24 18.april 2013.

    Prav fajn je videt telesa naših manekenk brez fotoshopa ... se mi kaj smeje. Dragi moji, to je realnost.

  • Oseba_ 14:34 18.april 2013.

    brezveze