Magazin > Lepota & telo
1005 ogledov

Teh lepotnih nasvetov nikar ne upoštevajte

maska za obraz Profimedia
Na spletu je mnogo lepotnih nasvetov, tudi škodljivih.

Lepotni blogerji in razne spletne strani so polne dobronamernih nasvetov za lepšo kožo, manjše gubice, privlačnejše ustnice … Žal pa niso vsi triki učinkoviti, nekateri so celo škodljivi.

Teh treh nasvetov raje ne preizkusite …

Polnejše ustnice s pomočjo vasabija
Če ste ljubiteljica sušija, potem japonski hren, vasabi, zagotovo poznate. Na spletu pa ga nekateri ne uporabljajo le v kuhinji, ampak kot sredstvo za polnejše ustnice. Vasabi, ki ga namažejo na ustnice, kožo tako razdraži, da ustnice zatečejo. Nikar ne poslušajte tega nasveta, saj lahko pride do hude alergijske reakcije. 

Meghan Markle ima za vas boljši trik za polnejše ustnice.

Maske iz cimeta
Na spletu boste našli tudi veliko nasvetov, kako si doma narediti hranljivo masko za obraz. Če ta vsebuje cimet, tako prenehajte z branjem. Ta začimba namreč lahko povzroči razdraženo kožo. Raje si doma naredite to masko, ki jo priporoča strokovnjakinja, ki ji zaupajo velike zvezde.

Nad ogrce z lepilom
Ta nasvet se je kot požar razširil po spletu, kar je naravnost neverjetno. Že pri naštevanju sestavin bi moral vsak takoj zastriči z ušesi – vsebuje namreč navadno lepilo, zaradi katerega se bo maska težko odstranila z obraza. Ker takšna maska lahko poškoduje kožo, vam svetujemo, da ta nasvet ignorirate. Raje preskusite to masko proti ogrcem.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.