Magazin > Lepota & telo
114 ogledov

Teja in Jani se potita za otroke

Jani in Teja, Gostilna išče šefa Miro Majcen, POP TV
Znana kuharja Teja in Jani, ki sta sodelovala v šovu Gostilna išče šefa, sta se odločila pomagati otrokom v stiski, zato bosta zanje pretekla 21 kilometrov.

V Škofji Loki, od koder prihaja Jani Jugovic, ki je zaslovel s šovom Gostilna išče šefa, bodo 6. oktobra organizirali dobrodelni Tek nove generacije, s katerim bodo zbirali denar za socialno ogrožene učence osnovne šole Cvetko Golar. Ker je to šolo obiskoval tudi Jani, se nekako čuti dolžnega, da pomaga otrokom, ki jo obiskujejo zdaj. "Na tem teku bom tudi jaz odtekel 21 kilometrov in jim s tem kot ambasador pomagal pri iskanju sponzorjev in donatorjev za otroke," nam je razložil Jani in dodal, da bo to zanj precejšen zalogaj. "Nikoli še nisem pretekel take razdalje, se pa na polno pripravljam in mislim, da mi bo uspelo."

Prej pozabila na zdravo življenje

Pri tem mu pomaga tudi Teja, ki se je prav tako odločila, da bo za dober namen tekla za otroke, poleg tega pa sta morala končno narediti nekaj zase, saj sta po odprtju lastnega podjetja malce pozabila na rekreacijo. "Zase lahko rečem, da mi je tek všeč in sem z njim izgubil že kar nekaj odvečnih kilogramov. Ko sva s Tejo odprla podjetje Tejani, sva oba kar malo pozabila na zdravo življenje," pravi Jani, a je v njun zagovor povedal: "Dejansko sva delala 24 ur na dan, 7 dni v tednu in nama za šport oziroma rekreacijo res ni ostalo nič časa. Sledilo je seveda tudi nezdravo prehranjevanje, kajti časovno nama je uspelo jesti le pozno ponoči. Pred dvema mesecema pa sva si rekla, da je dovolj tega, in zdaj posvečava veliko več časa rekreaciji in tudi veliko bolj zdravo se prehranjujeva. Počutiva se veliko bolje in tudi veliko lažje zdrživa tempo, ki sva mu podvržena s svojim delom." Upamo, da jima bo uspelo!

Komentarjev 1
  • Bozidar.Frelih 14:49 12.september 2013.

    Dva tedna nazaj je imela pa hude zdravstvene tezave. Zdej pa maraton?Pa koga vi pa koga ona?http://www.zurnal24.si/teja-iz-gostilne-ima-hude-zdravstvene-tezave-clanek-204309