Magazin > Lepota & telo
57 ogledov

Tina Maze v nakit vtisnila sebe

Mystic nakit, Tina Maze
1/10
Žurnal24 main
Slovenska vrhunska smučarka Tina Maze navdušuje z novima kolekcijama nakita Secret by Tina Maze in Mystic.

V teh dneh Tina Maze ne navdušuje le z vrhunskim začetkom smučarske sezone in glasbenimi podvigi, temveč tudi z novo kolekcijo nakita Secret by Tina Maze. V nakit, ki ga odlikujejo enostavne oblike s pristnimi detajli iz narave, je Tina vdihnila svoj edinstven zmagovalni duh. Ogrlica, prstan in uhani namreč nosijo gravuro njenega lastnoročnega podpisa. Kombinacija zaledenelega lista in kristala swarovski v skrivnostno zeleni barvi bo vsaki posameznici dodal kanček vilinske zasanjanosti in pravo mero ženske odločnosti.

Kot četrto iz linije srebrnega nakita Lencia jesen zima 2012/2013 pa je Tina predstavila tudi elegantno kolekcijo Mystic. Dodelani elementi, ki dopolnjujejo vsak kos nakita, spominjajo na srebrna krila metulja, kristali swarovski v črni barvi pa kolekciji dodajo prvinsko dovršenost. Nakit minimalističnih oblik in razkošnih kristalov je namenjen ženskam, ki si želijo v vsakem trenutku izžarevati zavidljivo eleganco.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.