Magazin > Lepota & telo
29 ogledov

Tjaša svetuje, česa za v službo ne obleči

Tjaša Kokalj Doris Kordić
Veste, kakšen je pravi poslovni videz, ali bi se v izzivu poslovnih kombinacij odrezali enako slabo kot tekmovalke v šovu, ki ga vodi Tjaša Kokalj?

Da bodo vaši poslovni izzivi uspešnejši, stilistka in voditeljica oddaje T4 Tjaša Kokalj svetuje, da se za v službo oblecite premišljeno, elegantno in predvsem ne izzivalno: "Če govorimo o strogem poslovnem stilu, je vsekakor pomembno poudariti, da morajo biti ramena pokrita, krilo ne sme biti prekratko, dolžina do kolen je prava izbira".

Brez kričečih dodatkov

Čeprav je strogi poslovni videz zelo klasičen in dodatki ne smejo biti kričeči, Tjaša svetuje, da se vseeno lahko poigrate s kakšno barvo, zanimivo uro ali trendovsko torbico: "Recimo črno-modra kombinacije je sedaj zelo modna". Pazljivi pa bodite tudi pri izbiri čevljev: "Čevlji ne smejo biti preveč seksi, zaželeni so zaprti čevlji, hlačne nogavice so pri strogem poslovnem videzu obvezne".

Investirajte v srajco

Pri oblačenju za v službo se torej držite pravila manj je več, med nepogrešljive modne kose pa morete po Tjašinih besedah vsekakor uvrstiti suknjič, pa tudi hlačni kostim in krilo. "Dobro je investirati v modno srajco, takšno, ki ni klasična. S takšnimi srajcami in topi se lahko vedno poigrate in tako razkrijete več vaše osebnosti in stila," pravi stilistka in dodaja, da lahko vedno svojo podobo zaključite z nakitom, ki lahko še tako dolgočasen videz spremeni v zanimivega in modnega.

Komentarjev 1
  • malecka 10:06 18.oktober 2013.

    Lepo bi bilo svetovati naši Bratuškovi kako se je treba obleči.Ni dovolj imeti samo denar.Večkrat spada po izgledu na tržnico kot v vladu, pa naučit jo je treba da se roke ne daju v žepe od krila, zelo neukusno ...prikaži večo , in taki nas predstavljajo v svetu...........