Magazin > Lepota & telo
1029 ogledov

To je šest zanimivih dejstev o ljudeh, rojenih julija!

poletje, cesta, vožnja Profimedia
So pozitivni, a včasih zelo občutljivi.

1. So občutljivi

So izredno čustveni in že najmanjša stvar jih lahko prizadene. Zaradi tega skrbno izbirajo partnerje in družbo, da zmanjšajo morebitno nevarnost zlomljenega srca. So nezaupljivi, zato ​​traja veliko časa, da se sprostijo in ustvarijo zaupanje v partnerja. Ko se to zgodi, pa se mu popolnoma posvetijo.

2. Znajo obvladati svoja čustva

Ljudje, rojeni poleti, imajo zelo dobro samokontrolo in zelo redko pokažejo svoja čustva. V neprijetnih situacijah ostanejo mirni in zbrani ter ne dovolijo, da bi strah nadzoroval njihove odločitve. Predani podrobnostim so odlični načrtovalci, še posebej, ko gre za njihovo prihodnost.

3. Rojeni optimisti

Nikoli ne dovolijo, da njihovo trenutno razpoloženje vlada njihovemu vedenju ali občutkom. Zavedajo se, da nič ni popolno. Tudi ko jim je najhuje, ko so nesrečni, pod stresom ali preobremenjeni, bodo našli tisto stvar, zaradi katere se bodo počutili bolje in ki jim bo dala moč, da nadaljujejo. 

4. Imajo smisel za humor

Ti posamezniki so smešni, ne da bi se trudili. Imajo odličen smisel za humor in znajo biti pogosto sarkastični. Zaradi tega so vedno priljubljeni v družbi.

5. Zavedajo se pomena družine

Ljudje, rojeni julija, so zelo predani družini in veliko jim pomeni harmonija v domu. Družina jim je na prvem mestu, do partnerja in otrok so skrbni, če zaznajo nevarnost, so zelo zaščitniški.

6. Poseben pogled na svet

Svet je pisana krogla in tega se ljudje, rojeni julija, dobro zavedajo. Z optimizmom in humorjem se zavedajo, da je vse relativno in odvisno od tega, kako kdo gleda na stvari. Zato jih takrat, ko jim je najtežje, optimizem žene naprej, zaradi česar so posebni in zelo privlačni za prijatelja ali partnerja.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.