Magazin > Lepota & telo
2077 ogledov

To je skrivno orožje Catherine Zeta Jones

Catherine Zeta Jones Žurnal24 main
Catherine Zeta Jones je stara 46 let, njena lepota pa se lahko kosa z lepoto veliko mlajših kolegic. Za mladosten videz se lahko zahvali medu, ki ga uporablja za nego obraza in las.

Zvezdnica je povedala, da uporablja piling iz soli in medu, namesto balzama za lase pa mešanico piva in medu.

Zakaj med in kako ga uporabiti?

Med vsebuje veliko vitamina C, B2 in B6. Poleg tega je bogat z aminokislinami in minerali, deluje pa tudi protivnetno in antibakterijsko. Uporabite ga lahko na različne načine.

Naredite si lahko čistilno mleko. Na obraz lahko nanesete le med, ali pa si naredite hranilno kremo. Potrebujete tri jedilne žlice medu, eno jedilno žlico kokosovega olja, eno žlico jabolčnega kisa in 20 kapljic eteričnega olja čajevca.

Med je tudi učinkovito orožje proti aknam, saj lahko z njim dobro očistiti kožne pore. Zmešajte četrtino čajne žličke medu, eno jedilno žlico jabolčnega kisa in polovico žličke bele gline (kaolin). Mešanico vmasirajte v kožo in pustite delovali 20 minut, nato obraz dobro sperite.

Potrebujete dober balzam za ustnice? V malo skuto vmešajte med in jo razmažite na ustnice. Z medom lahko odpravite tudi podočnjake. Nanesite ga pod oči, pustite delovali 10 minut, nato pa dve minuti masirajte. Sperite z vodo.

Komentarjev 1
  • Papaja Popi 17:56 17.december 2015.

    Catherine Zeta Jones je rojena septembra 25, 1969 .Od kdaj je potem stara 50 let ?