Magazin > Lepota & telo
95 ogledov

To je trenutno najbolj iskan kos nakita

kylie jenner Instagram
Kar obožuje Kylie Jenner, postane trend.

love bracelet | Avtor: Cartier Cartier
Oboževalci so zelo pozorni na to, kaj na rdeči preprogi in tudi zasebno nosijo njihovi najljubši zvezdniki. Med najbolj vročimi trendseterji ta hip je zagotovo mlajša sestra Kim Kardashian, Kylie Jenner. Lepotica je svet med drugim navdušila tudi za Cartierjevo zapestnico Love Bracelet, ki jo nosi ob različnih priložnostih. Podatek, da je zapestnica trenutno na Googlu največkrat iskan kos nakita (353.840 iskanj na mesec), zato marketinške poznavalce prav nič ne preseneča. Tiffanyjevi sloviti zaročni prstani so po tej raziskavi pristali na drugem mestu (85.000), na tretjem mestu pa je Tiffanyjeva verižica Heart Necklace (61.030).

Cartier je s to zapestnico, ki naj bi bila simbol za svobodno ljubezen, navduševal že ženske v sedemdesetih letih prejšnjega stoletja. Najbolj osnovna različica te zapestnica stane 4300 evrov. Kylie je ponosna lastnica osmih in verjamemo, da si je privoščila tudi kakšno z diamanti …

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.