Magazin > Lepota & telo
14 ogledov

"To mora imeti vsaka ženska"

gasilci PGD Unec
1/4
PGD Unec
V hladnih mesecih prija, da človeka kaj pogreje, pa naj bo to zakurjen kamin ali pogled na postavne gasilce.

Zaradi vse večjega števila naravnih nesreč vse pogosteje pišemo o prizadevnih gasilcih, ki v takih trenutkih priskočijo na pomoč. Tokrat pa so nam dali drugačen povod za pisanje. Člani Prostovoljnega gasilskega društva Unec so se odločili pripraviti prav poseben koledar, ki bo še najbolj blagodejno vplival na ženske oči. 

Ideja je zorela nekaj let in letos končno obrodila sadove. Ker so bili člani za slikanje zagreti, ni bilo težko nabrati 12 kandidatov. K sodelovanju so poskusili privabiti tudi ženske članice, ki pa so letos odigrale bolj stransko vlogo. S koledarjem želijo zbrati sredstva za novo vozilo.

Na fotografiranjih ni manjkalo zabavnih trenutkov. Eno bolj zabavnih snemanj je bilo z muckom, ki bi moral biti na eni od slik. Živalca je očitno slutila, da se nekaj dogaja in je pred gasilci pobegnila. 

Za konec pa gasilci dodajajo, da je to "koledar, ki ga mora imeti vsaka ženska. Torej bi ji ga moral kupiti kupil vsak pravi moški."

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.