Magazin > Lepota & telo
15 ogledov

To so najvplivnejše lepotne ikone

Kate Middleton
1/7
Reuters
Vojvodinja Kate Middleton je najvplivnejša lepotna ikona, pravijo Britanke. Kar 30 odstotkov bi jih kupilo lepotne izdelke, ki jih uporablja trenutno najbolj slavna nosečnica.

Žena princa Williama je prehitela celo supermanekenko in do zdaj najvplivnejšo Kate Moss ter stilsko vedno popolno Victiorio Beckham, pravi raziskava, ki je potekala pod okriljem Feel Unique.
 
Modni in lepotni kritiki se novemu nazivu ne čudijo, saj Kate že vse od oznanitve velike kraljeve poroke zaseda prvo mesto najrazličnejših modnih lestvic. Da je zdaj postala tudi lepotna ikona, ni nič presenetljivega, skupaj s Kate Moss pa predstavljata prav vse, kar si mlade ženske želijo. Vojvodinja je vzornica in predstavlja sodobno mlado žensko, Kate Moss pa vse, ki se rade zabavajo in uživajo v svoji mladosti, dvoboj med prvo- in drugouvrščeno na lestvici razlagajo strokovnjaki.
 
Med najvplivnejše lepotne ikone so se uvrstile tudi Cara Delevingne, Kim Kardashian, Angelina Jolie in Jennifer Aniston.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.