Magazin > Lepota & telo
62 ogledov

Toliko milijonov, a nima osnovne stvari

Gisele Bündchen Reuters
Gisele Bündchen je ženska, ki ima lahko vse na svetu, a kljub temu nima nečesa, kar ima vsaka ženska - krtače za lase.

Supermanekenka Gisele Bündchen je v nedavnem intervjuju za Associated Press razkrila nekaj podrobnosti iz zasebnega življenja. Med drugim je priznala, da nikoli ne gleda ameriškega nogometa, razen, ko igra njen mož Tom Brady, ki je del ekipe New England Patriots. Najbolj pa je presenetila z izjavo, da nima lastne krtače za lase. "V mojem poslu je tako, da mi drugi krtačijo lase vsak dan. Zadnja stvar, ki si jo želim, je imeti krtačo za lase," je povedala.

Da ji res ni treba skrbeti za nič, ko pride do vzdrževanja lepote, je pokazala že decembra, ko je na Twitterju objavila fotografijo, na kateri jo obkrožajo manikerka, frizer in vizažist, Gisele pa medtem doji hčerko Vivian. A še vseeno je težko verjeti, da vrhunska manekenka, ki je trenutno obraz znamke za nego las Pantene, nima nekaj tako osnovnega kot je krtača za lase.

To pa ni edina stvar, s čimer je presenetila v intervjuju. 33-letnica je namreč tudi razkrila, da že deset let ni pila gazirane pijače. "Kozmetični izdelki so super, a če v telo vnašaš nezdrave stvari, ne narediš nič," je še dodala.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.