Magazin > Lepota & telo
31 ogledov

Torba, ki se nosi na prstih

James Piatt
1/4
James Piatt
Ljubiteljem vsega ekstravagantnega bo gotovo všeč torbica ameriškega oblikovalca, ki se jo nosi tako, da se jo natakne kar na prste.

Ameriški oblikovalec James Piatt je znan po svojem drugačnem, drznem in predvsem kontroverznem oblikovanju ter spogledovanju z arhitekturnimi detajli. S svojimi torbicami modnih poznavalcev nikoli ne pusti ravnodušnih, tokrat pa je bolj kot z obliko torbice presenetil z njenim načinom nošenja.

Čiste linije obeh usnjenih torbic (majhne in velike) dopolnjuje pleteno cevasto držalo, ki pa je narejeno tako, da se torbico natakne in nosi dobesedno na prstih. Cevasta držala so narejena tako, da objamejo prste, ti pa so v cevkah lahko popolnoma sproščeni. Tudi pritiska teže torbice naj ne bi čutili, vseeno pa je oblikovalec na veliko torbo dodal tudi klasičen pas, s katerim lahko torbo nosite tudi preko ramen ali trupa.

In cena?

Majhno torbico lahko preko spleta naročite za okoli 90 evrov, za veliko torbo pa je potrebno v žep seči bolj globoko, saj se cena zanjo ustavi pri 530 evrih.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.