Magazin > Lepota & telo
21 ogledov

Torbice za ekonavdušenke

zivljenje 07.05.13. Tjasa Mavric, foto: Tjasa Mavric
1/6
Tjasa Mavric
Torbice in nakit so primerni tako za dnevni sprehod po mestu kot za elegantno večerno zabavo.

Nakupovalne vrečke, plastični odpadki, plakati in še kaj bi se našlo, iz česar ustvarja mlada oblikovalka, sicer arhitektka, Tjaša Mavrič. "Plastiko najprej stopim in izdelam pole, iz katerih nato izdelujem različne stvari – od nakita, denarnic, do majhnih in velikih torb ali torbic za tobak," pravi Tjaša, ki svoje znanje arhitekture prepleta z oblikovanjem.

Igra zadrg

Plastika je za izdelavo prijazen material, tudi obstojen in enostaven za vzdrževanje. "Edini minus tovrstne reciklaže je, da ne morem dobiti točno določenega barvnega odtenka," še pravi ustvarjalka, ki se rada poigra tudi z drugimi materiali. "Trenutno se navdušujem nad zadrgami, ustvarjam pa tudi iz blaga." Lični urbani ekošik je za unikatna dekleta, po želji pa Tjaša naredi tudi kakšno moško denarnico. "Ko se prepletejo moje ideje in želje strank, smo vsi zadovoljni," doda z nasmehom.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.