Magazin > Lepota & telo
38 ogledov

Tori Spelling z rdečo, vneto kožo na obrazu

Tori Spelling
1/4
Profimedias
Kaj se je zgodilo s kožo Tori Spelling?

Igralka in zvezdnica resničnostne televizije Tori Spelling je presenetila prebivalce mesteca Calabasa, saj je iz centra, kjer nudijo medicinske lepotne posege, pojavila s povsem rdečo kožo na obrazu. Mimoidoči so se spraševali, če je z njo vse vredu, saj je delovalo, kot da bi bila vsa ožgana.

"Naredili so ji kemični piling, kjer odstranijo odmrle celine zgornje plasti kože,“ je povedal vir in dodal: "Precej normalno je, da je koža videti tako rdeče in razdraženo. Čez nekaj časa se reakcija umiri. Predvsem pa je pomembno, da se ne izpostavlja soncu in da na obraz ne nanaša krem ali česarkoli kemijskega.“ Lepotni obisk sicer stane 340 evrov.

Tori se je v Calabasas je predel Los Angelesa, ki ga prebivalci opredeljujejo kot malo mesto. Tam živi veliko zvezdnikov, med drugim tudi Kardashianovi. "Odkar se je Tori preselila sem v juliju, je v tem lepotnem centru enkrat na teden.“

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.