Magazin > Lepota & telo
10 ogledov

Trend: pas vedno in povsod

Barvit ali enobarven - letos je resnično pomembno le to, da ga imate. Žurnal24 main
Jesenska moda bo od nas zahtevala, da si nadenemo pas k vsem kombinacijam. Pred nami je jesen, polna oblik in obrisov.

Lahko je širok kot korzet ali pa tanek. Nosi se v kombinaciji z oblekicami, plašči, majicami, srajcami, mogoče ga je kombinirati k vsakemu izgledu. Pasovi so narejeni iz kakršnihkoli materialov, barv, oblik, stilov in tekstur, od usnjenih do etno pasov, najdemo take, ki se zapenjajo ali zavežejo, lahko so elastični, pošiti z bleščicami in drugimi dodatki.

Čez oblačila. To sezono ne potrebujete novega plašča, osvežite ga lahko z dobrim pasom, ki si ga nadenete čez plašček. Enako lahko naredite z jakno ali blazerjem, ki že dalj časa počivata v vaši omari.

Poslovno in modno. S pasom, ki se bo precej neopazno vključil v vaš zunanji videz, torej se bo po materialu, barvi in stilu skladal s tem, kar ste se odločile obleči, lahko popestrite tudi poslovni izgled. Za službene in uradne priložnosti vedno velja, naj bo pas barvno usklajen z ostalimi oblačili in dodatki, kot so torba in čevlji.

Tople pletenine. Pletene obleke se stapljajo z dolgimi puloverji in volnenimi jopicami ter ekstremno velikimi ovratniki in šali. Puloverji in brezrokavniki čez srajce in majice, čez vse skupaj pa pas, ki je lahko resnično ogromen. Trend, ki nas bo grel še celo zimo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.