Magazin > Lepota & telo
31 ogledov

Trend: Usnjena lepotica

Drzno s piste DSguared2. (Foto: Imaxtree)
1/29
Žurnal24 main
Letošnji jesen in zima ponujata kar nekaj trendov, s katerimi boste izstopali. Opaznejši med njimi je moto stil, zavit v glamur in še bolj šik kot kadarkoli.

Pozabite na klasične motoristične jakne, verige, robustne škornje in razmršeno pričesko – letošnji moto stil ponuja veliko možnosti, svoj prostor pa si je prisvojil tudi na večernih zabavah.

Usnjeni šik

Usnjene jakne so elegantne, posute s kristali ali drugimi detajli, telirane in poudarjene s pasom, zavezanim v pentljo. Dolgo ali kratko različico lahko brez težav kombinirate k jeansu, pravi moto videz pa boste ustvarili, če boste namesto klasičnih legic oblekli usnjene – bolj drzne se lahko zgledujete po videzu, ki smo ga občudovali na modni brvi DSguared2, ko so obiskovalce navdušile rdeče legice v kombinaciji z usnjenim trenčem.

Poudarjene ustnice, svetleča polt in urejena pričeska dodajo piko na i.

Drzno
Usnje se letos spogleduje tudi z drugimi materiali, tako krilo v kombinaciji z volno deluje moderno, a rahlo uporniško. Všeč so nam kontrasti, ki jih lahko ustvarite z bleščicami, svilo ali klasično belo srajco, prav igra nasprotij pa moto videz spremeni v še bolj trendovskega. Kos, ki ga lahko kombinirate tudi pri večernih videzih, so dolge usnjene rokavice, ki dodajo kanček glamurja. Visoke pete niso le drzne, ampak skoraj obvezne. Ne prisegajte na minimalizem – na videz enostavne gležnjarje naj popestrijo drobni detajli na petah.

Za vse, ki vas je usnje prepričalo, smo v galeriji zbrali nekaj kosov, ki jih lahko poljubno kombinirate med seboj ali pa z njimi popestrite svoje kombinacije. Prepustite se modni domišljiji in ustvarite stil, namenjen le vam.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.