Magazin > Lepota & telo
8727 ogledov

Triki s šamponom: Kako do las, ki si jih želite?

pranje las, šampon Profimedia
Majhni triki za velik učinek.

Kakovost las se od ženske do ženske razlikuje, tako kot tudi težave, ki jih imajo s svojimi lasmi. Z nekaj triki pa lahko zelo hitro odpravimo slabo voljo, ki nastane, kadar nas lasje ne ubogajo ali ne rastejo dovolj hitro.

Kako ukrotiti lase?
Vam lasje štrlijo na vse konce in imate zelo suhe konice? V šampon vmešajte čajno žličko pecilnega praška in zmes utrite v lase, ki bodo po pranju mehkejši in bolj svilnati.

Naravna posvetlitev kodrov
Če želite svojim svetlim kodrom podariti več leska, šamponu dodajte vitamin C v prašku. Dovolj bo ena čajna žlička. Po nekaj pranjih boste opazili razliko.

Lepši kodri
Najprej šampon, nato balzam. Ne v tem primeru. Če boste na lase najprej nanesli balzam in šele nato šampon, bodo vaši kodri veliko lepši.

Za hitro rast las
Portal Freundin vsem tistim, ki se pritožujete nad počasno rastjo las, svetuje uporabo prav posebne maske za lase. Na majhne koščke narežite čebulo in nanjo prelijte nekaj medu. Zmes pustite stati čez noč, preden jo nanesete na lase, pa vanjo vmešajte še šampon. Dobro sperite lase in nanje nanesite še balzam ali kakšno drugo masko, da zadušite vonj po čebuli.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.