Magazin > Lepota & telo
16 ogledov

Tudi Eva bi bila modna oblikovalka

Eva Mendes
1/6
Žurnal24 main
Igralka Eva Mendes je lansirala svojo lastno modno znamko.

Pogodbo je podpisala z modno hišo New York & Company Inc, za katero bo tudi ambasadorka. Lansirala bo svojo znamko, obenem pa jo bo predstavljala v oglasnih kampanjah in drugih predstavitvenih aktivnostih.

38-letnica se je že srečala z vodilnimi, katerim je predstavila veliko svojih idej za kolekcijo. "Všeč mi je vse, kar spominja na preteklo leto. Treba je najti, kar vam odgovarja. Že kar nekajkrat sem kot modni dodatek nosila pokrivalo podobno turbanu. Imam na tone idej, vendar je o njih še prezgodaj govoriti. Projekt mi vzame kar precej časa, vendar na najboljši možen način. Vse, kar vidim, je primeren dizajn. Imam srečo, da veliko potujem po eksotičnih deželah. Navdih za bluzo bi tako lahko našla na postaji v Istanbulu,“ je navdušeno povedala.

Glavni direktor podjetja Greg Scott je potrdil, da bodo v liniji, ki se bo imenovala Eva by Eva Mendes, prevladovale obleke in modni dodatki. "V kolekciji bodo hlače in kavbojke, ker je naša znamka znana po tem. Eva je vesela, da bo sledila tem trendom. Želimo si njenega vpliva na kolekcijo. Na rdeči preprogi je vedno zelo urejena, njen stil je unikaten tudi sicer. Ima resničen smisel, kar nam bo pomagalo pri estetiki. Ko jo pogledamo, je zares zelo samozavestna,“ je povedal.

Igralka je še razkrila, da se je s podjetjem za novo kolekcijo pogovarjala kar 18 mesecev, v tem času pa jih je poučila, kako svojo znamko naredijo seksi.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.