Magazin > Lepota & telo
102 ogledov

Tudi ljubiteljice mode brcnejo v temo

teden mode fashion week Mija Janković Ursula Gawish
1/25
Saša Despot
Sinočnja prva modna revija na petem tednu mode je postregla s prvimi modnimi spodrsljaji, videli pa smo tudi, kdo si je prislužil mesto v prvi vrsti.

Prvo modno revijo, na kateri so se predstavili oblikovalci Matevž Faganel, Maja Štamol, Urša Drofenik, Sofia Nogard, Irena Funduk in Ivan Rocco, so si ogledala številna znana imena, med njimi Lorella Flego, Tjaša Kokalj, Mija Janković, Danica Lovenjak, Aleš Bravničar in Andrej Šifrer.

Ker gre za najbolj moden dogodek pri nas, smo seveda ocenili oprave nekaterih estradnic, ki so ta teden pod velikim modnim pritiskom. Tako kot vedno lahko pohvalimo Lorello Flego in Tjašo Kokalj, prijetno pa nas je presenetila tudi Danica Lovenjak, ki dekolteju tokrat ni pustila proste poti, temveč ga je diskretno zakrila in zasijala v odlični modni izbiri.

Malce nas je razočarala Nataša Pinoza, ki se je zakrila s pulijem, na kaj vpadljivejšega in zapeljivejšega pa smo upali tudi pri Hannah Mancini in Iryni Osypenko. Sinoči sta se namreč obe odeli v črnino.

Več si oglejte v zgornji galeriji.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.