Magazin > Lepota & telo
47 ogledov

Tudi vi lahko dan začnete kot Miranda Kerr

Miranda Kerr Reuters
Skrivnost svežega videza, bleščeče kože in las se skriva v jutranjem lepotnem ritualu. Vsaj tako pravi Miranda Kerr. Le zakaj ji ne bi verjeli?

Slavna manekenka razkriva, da si vsako jutro pripravi antioksidantski napitek. "Sestavine, ki jih zmešam v napitek, so zelo hranljive, bogate z vitamini, napitek poskrbi tudi za hidracijo," pravi Miranda Kerr, ki je oboževalcem na blogu razkrila tudi recept za zdrav začetek dneva.

"Uporabljam sveže kokosovo mleko, primešam žličko z oksidanti bogatega praha acai jagod, nato dodam še malo goji jagod in žličko alg v prahu. Pomembna sestavina napitka je tudi žlička organskega kakava v prahu, na koncu dodam še malo semen chia, ki so polne kalcija in magnezija, pa tudi vlaknin," pravi manekenka.

Vse sestavine za napitek lahko kupite tudi v naših prodajalnah z zdravo prehrano ali preko spleta, če se vam zdi priprava napitka preveč komplicirana, pa lahko dan začnete s smutijem iz sezonskega sadja in zelenjave, ki bo prav tako nahranil kožo in poskrbel za sijoč videz. Poleg jutranjega napitka ne pozabite na zadostne količine vode, saj se dehidracija zelo hitro pozna tudi na koži.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.