Magazin > Lepota & telo
91 ogledov

Tukaj se bosta poročila naša zmagovalca

sanjska poroka
1/2
Postojnska jama
Usodni da si bosta naša zmagovalca nagradnega tekmovanja Žurnalova sanjska poroka na Predjamskem gradu dahnila na privlačni lokaciji, poskrbeli pa bomo tudi za slavnostno večerjo.

Usodni da bo zmagovalni par dahnil v soboto 8. junija na mogočnem Predjamskem gradu. Ta se visoko v steni bohoti pri idilični vasici Predjama, nedaleč stan od Postojnske jame. Poročni obred se bo začel ob 16. uri, slavje pa se bo nadaljevalo v Jamskem dvorcu.

Slavnostni poročni meni

Za slavnostno poročno večerjo, organizacijo in pogrinjke bodo poskrbeli v Jamskem dvorcu, ki zmagovalnemu paru podarja poročno večerjo za 50 oseb. Ta bo sestavljena iz hladne predjedi, tople predjedi, juhe, glavne jedi in nočnega prigrizka. Meni v vrednosti 80 evrov na osebo bo zmagovalni par po svojem okusu izbral skupaj z organizatorjem večerje.

Poročna noč

Ker bo poročno slavje trajalo dolgo v noč, bomo poskrbeli tudi za prenočitev. Mladoporočenca bosta tako prenočila v apartmaju za mladoporočenca v Hostlu Proteus v Postojni.

Prijavite se

Si želite organizacijo poroke prepustiti strokovnjakom? Do 27. februarja se še lahko prijavite na Žurnalovo sanjsko poroko na Predjamskem gradu! Morda bosta prav z izbrancem ali izbranko srečneža, ki jima bomo organizirali nepozabni poročni dan. Več o nagradah prebeirite tukaj!

 

Komentarjev 1
  • Nadja Tesner 10:43 20.februar 2013.

    saj ne da bi resno premišljevala o poroki ampak z partnerjem sva že več let par in on je invalid na vozičku in v primeru,da bi se prijavila midva ali kakšen drug par s istimi ovirami ,bi verjetno zaradi invalidnosti ...prikaži več takoj odpadel ker je pač taka lokacija in verjetno ni poskrbljeno za dostop in nemoteno gibanje invalidnih oseb .