Magazin > Lepota & telo
33 ogledov

Tupirajte se do ekstremov

(Foto: iStockPhoto) Žurnal24 main
Kodri, kitke in volumen. Barve pa apetit vzbujajoče: medena, lešnikova in čokoladna.

Frizerski mojstri narekujejo to jesen ekstremno kratke, ekstremno dekliške, ekstremno ravne ali skodrane lase. Pogumnejše si lahko privoščijo tupiranje in visoke pričeske. To sezono bodo zaznamovali superlativi.

Jesenska barvitost
Priporočeni odtenki to jesen vključujejo celoten spekter od zlate do rjave, obsegajoč medeno, lešnikovo, karamelno, temno in svetlo čokoladno barvo. Toplejši odtenki bodo dali svežino ne samo vašim lasem, ampak tudi obrazu. Barvo si lahko popestrite s prelivi, ki bodo lasem dali prekrasen sijaj, ali pa s prameni, ki navdihujejo že sami po sebi.

Dolžina ni pomembna
Vse dolžine so dobrodošle, pomembno je le, da imajo teksturo. Kot novost se pojavlja česanje na črto. Kratki lasje naj bodo mehko postriženi in dekliški, oblikovani so lahko z veliko gela ali laka. Odličen primer za tako pričesko je francoska igralka Audrey Tautou. Dolgi lasje so sijoči, ravni, počesani na črto. Če vas Prijatelji še vedno navdušujejo, si oblikujte pričesko kot Jennifer Aniston. Ravnalniki las so obvezen lepotni pripomoček. Pri srednje dolgih laseh ostaja bob, ki nas je s svojimi čari zapeljeval že prejšnjo sezono. Katie Holmes svojega ponosno razkazuje že nekaj sezon.

Večje sinonim za boljše
Visoke pričeske, počesane nazaj v šinjon ali pa samo spete z glamuroznim lasnim nakitom, in pričeske, polne volumna, so nosilke trenda. Volumni se povečujejo do ekstrema, pričeske postajajo mehke s pomočjo glavnika in laka za lase. Tupiranje se vrača s svetlobno hitrostjo.

Kitke in konjski rep
Konjski rep postaja vse popularnejši. Vse ljubiteljice dolgih las bo razveseljevalo dejstvo, da ta ni več rezerviran samo za tiste dni, ko pač nimamo druge izbire. Tudi kitke se vračajo med modne smernice.

Kodri kot v 70.
Trendi napovedujejo tudi vrnitev kodrov, predvsem tistih bujnih. Razmršeni kodri bodo zlasti dobro delovali na srednje dolgih laseh.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.