Magazin > Lepota & telo
23 ogledov

Udobno in sproščeno

Oblačila by Ivona Martinko
1/10
Žurnal24 main
Modna oblikovalka Ivona Martinko je tokrat presenetila s kolekcijo v živih barvah.

Mehko, udobno, ženstveno, sproščeno in živahno – tako bi lahko opisali kolekcijo pomlad/poletje 2011 zagrebške modne oblikovalke Ivone Martinko, ki je sredi Ljubljane z deskarjem Rokom Flandrom lani odprla modni atelje.

Živahno in intenzivno
Izbrala sem vzorce kvadratkov, prog in tudi cvetlic za večne romantike. Ker se spomladi vse prebuja in oživi, pa seveda nisem mogla mimo živih barv, od intenzivno rdeče, travniško zelene in oranžne do letos obvezne modre v vseh odtenkih in globinah, pa tudi večne sive, bele, bež ali črne,” pravi oblikovalka, ki poudarja tudi, da so materiali lahkotni in tanki, da koža v njih diha.

Moda brez meja
Ivona, ki je tudi hišna stilistka hrvaške pevke Yaye iz skupine Jinx, se je tokrat poigrala s pentljami, volančki, gumbi, zadrgami in trakovi, oblačila pa lahko nosite samostojno ali v kombinaciji.

Navdušeni Francozi
Tako Rok kot Ivona ugotavljata, da je vedno več ljudi, ki si upajo in želijo biti drugačni, ponosna pa sta tudi na to, da že imata krog zvestih strank, tako iz Slovenije kot iz Evrope, ki jim oblačila pošiljajo po pošti. “Nad Ivoninimi inovacijami so navdušeni tudi turisti, pri čemer, zelo zanimivo, izstopajo Skandinavci in Francozi,” pravi deskar.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.