Magazin > Lepota & telo
17 ogledov

Uglašeni Eley Kishimoto

Eley Kishimoto, jesen zima 2010/2011
1/14
Žurnal24 main
Dvojec Eley Kishimoto slovi tako po ženskih oblačilih, kot tudi oblikovanju pohištva, tapet, stekla in keramike.

Priljubljeni britanski dvojec Eley Kishimoto sestavljata zakonca Mark Eley in Wakako Kishimoto, ki sta se spoznala med študijem modnega oblikovanja. Leta 1992 sta ustanovila svojo blagovno znamko in sprva risala vzorce za Joe Caselyja-Hayforda, Husseina Chalayna in Alexandra McQueena. Leta 1995 sta navdušila s kolekcijo Rainwear, ki je zajemala porisane dežnike, plašče in rokavice.

Od takrat vsako leto navdušujeta s svojimi stilsko dovršenimi izdelki, od leta 2001 pa se vsako leto predstavljata na londonskem tednu mode. Dvojec si je ustvaril ime po svojih kreacijah in vzorcih, ki jih oblikujeta za oblikovalce, kot so Marc Jacobs, Yves Saint Laurent, Alber Elbaz in Jil Sander.

"Najino delo je najino življenje. Vsakodnevne dejavnosti, pa če je to igra ali delo, so same po sebi vpete v najin oblikovalski izdelek," o svojem delu pravita Mark in Wakako. Ko delata, mislita na "žensko, ki ve stvar ali dve", navdih pa najdeta drug pri drugem.

Njuno prêt-à-porter kolekcijo za jesen zimo 2010/2011 si oglejte v galeriji.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.