Magazin > Lepota & telo
26 ogledov

Ujemite pravo frekvenco

S ponovno povezavo naj bi se človek povezal s svojo čisto esenco. (Foto: Shutter Žurnal24 main
Ponovna povezava je proces, med katerim se s pomočjo frekvenc vnovič povežete s samim seboj.

Popolno uravnovešenje lahko zdaj tudi pri nas doživite s pomočjo zdravitelja ponovne povezave. S tem postopkom stopite v stik z energijo, ki vam omogoča razširjeno prevajanje svetlobe in informacij na novi ravni.

Energijo občuti vsak po svoje. Izkušnje ljudi s ponovno povezavo so zelo različne. "Ljudje se na frekvenco avtomatično odzovejo z utripanjem vek, nekateri vidijo barve, svetlobo ali občutijo vročino v telesu," pojasnjuje Kejžar Škuljeva. "Danes je nekdo rekel, da čuti, kot da bi ga dvignil veter. Nekateri vidijo angele, imajo mistične izkušnje, in to doživljajo intenzivneje," dodaja.

Človek je celota
"To je postopek, pri katerem se obravnava človeka kot celoto, ne zdravi se posameznih bolezni," pojasnjuje zdraviteljica ponovne povezave Anita Kejžar Škulj. Ne gre za zdravljenje z energijo, temveč za višjo razvojno stopnjo v evolucijskem smislu zdravilnih pristopov. "Ko se naredi povezava, se pospeši razvoj na vseh ravneh," razloži Kejžar Škuljeva. Človek lahko s ponovno povezavo pričakuje prebujanje informacij.

Trije obiski so dovolj
Pri ponovni povezavi ločimo zdravljenje z odpravljanjem omejitev in celovito ponovno povezavo. Za zdravljenje je treba zdravitelja obiskati trikrat, celovito ponovno povezavo pa opravite le enkrat v življenju v dveh srečanjih, pozitivne posledice pa čutite vse življenje.

Mini intervju z Anito Kejžar Škulj, zdraviteljico ponovne povezave

Kako ste se prvič srečali s ponovno povezavo?
Prvič sem na povezavo odšla zase, na pobudo prijateljice. Nato pa se je v meni prebudila ta frekvenca in bilo je, kakor da bi odprl vrata. Vedno več sem hotela vedeti, vedno bolj me je zanimalo, kaj je to. Začela sem hoditi na seminarje.

Kako je videti ponovna povezava v praksi?
Ko nekdo pride, ni treba, da mi razlaga, kaj je z njim, saj je kontraproduktivno, da se jaz usmerjam na njegove težave. Človek se uleže na mizo in jaz najprej zaznam frekvenco, se povežem z njegovim energijskim poljem, nato pa s krožnimi gibi izvajam tehniko ponovne povezave; med delom energijo stalno čutim. Ko končam, pa seveda vprašam, kakšne so izkušnje.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.